5. rész – Az ÉBK két szakasza

5. rész – Az ÉBK két szakasza

Itt bemutatjuk, hogyan bontakozik ki az Értelmes Biológiai Különprogram, és hogyan lehet ez az ismeret hasznos az Ön számára.
Itt találhatók a hivatkozott referenciák és források:

1) A második Biológiai Természettörvény alapjai és rendkívül fontos kiegészítő magyarázata.

2) Néhány gondolat a szervben történő elváltozás meghatározásról, különösképpen: Miért csak egy emlőmirigy reagál sejtszaporulattal az emlőmirigyek ÉBK-ban:

Az érintett szövetek pontos meghatározása néhány szervben eddig könnyebben érthető, mint másokban.
Például a bőr esetében már sok konfliktus-árnyalat ismert, miért jelentkezik például a bőrpír és gyulladás a könyökön, a szemhéjon, ajakon, ujjakon stb.
Más szerveknél, pl. az emlőmirigyek esetében, ezt még közelebbről nem vizsgálták meg. Az elváltozás alapvetően azon a ponton jelentkezik, amelyet elégtelennek tekintenek a helyzethez, és ezért ÉBK formájában megkezdődik az alkalmazkodási kísérlet.
A hozzárendelés során az agy a lehető legpontosabban határol be, azaz nem az egész test érintett, hanem csak a mellkas. Sőt nem minden emlőmirigy; csak egy, vagy egy adott területen lévők.
Az egyik feltételezés az, hogy az érintett területet a konfliktussal összefüggésében a legerősebben érzékelik.
Ha például a csecsemőt mindig egy bizonyos módon szoptatják, és ő közben kezecskéjével mindig megérinti az anya mellének egy bizonyos részét, akkor ez a pont a jövőben az anya számára erősebben összekapcsolódhat a gyermekkel.
Ha a partner gyakran bizonyos módon megérintette a melleid, a jövőben ezek a területek a „partnerhez” kapcsolódhatnak. Ez a feltételezés csak a mell egy helyére vonatkozik, nem pedig arra, hogy melyik mell reagál; ez vonatkozik bizonyos embercsoportokra is (lásd az „anya / gyermek és partner oldal” vagy „kezűség” témakört).

Ha az ÉBK ezen a ponton a funkció fokozódásához vezet, akkor a gyermek természetesen ott fog szopni. Ha a tej továbbra sem elegendő, feltehetően több emlőmirigy növeli funkcióját, hogy kielégítse a tényleges igényt – mindaddig, amíg a gyermek ismét gondoskodni tud önmagáról. Ezután az ÉBK véget ért és a funkció normalizálódik.
Mivel azonban az emberekben az ÉBK gyakran anélkül kezdődik el, hogy a gyermeket szoptatni kellene, az eredeti funkcionális növekedés megmarad. Ezek a gondolataim és a jelenlegi „elmélet”.

3) Beszámoló egy epilepsziás rohamról, 3) amelyet a két szakaszúság ismeretei alapján jósoltak:
4) További különböző beszámolók

5 Biological Laws of Nature

German New Medicine, Germanic New Medicine, Dr. Hamer, 5BN, GNM, 5BL, 5 Natural Laws of Biology

On this page you will find an introductory video series on the New Medicine’s 5 Natural Laws of Biology (5BN), which are also known as German New Medicine (GNM).
The biological laws were discovered by Dr. med. Ryke Geerd Hamer.